torsdag 9 januari 2014

2013 - och blickar framåt


2013.
31 536 000 sekunder, 525 600 minuter, 8760 timmar, 365 dagar, 52 veckor, 1 år.
Tusentals ögonblick och lika många minnen.

Det är mycket som ryms på ett år, mycket som hinns med, förevigas, glöms bort. Mycket som försvinner, förändras och växer.
Som till exempel: nyår i Vara, handbollscup i Jönköping, ett händelselöst februari, dop för släktens minsting, överraskning för Alicia, träningsläger, mer födelsedagsfirande, One Direction i Stockholm, fått mitt första jobb, Håkan på Slottsskogsvallen, semester i Frankrike, jobbjobbjobb sommaren lång, midnattslopp med Susanna, Solid Sound, begravning för morfar, höstlov och London, nästintill utslagen tand, underbar utbytesvecka i Tyskland, Luciatåg, jullov och fantastisk semester i Tanzania. 

Har hittat flera nya vänner och även blivit bättre vän med några jag känt sen tidigare och är så tacksam för det. 2013 hade många dalar men minst lika många toppar, och första halvåret var jag osäkrare än någonsin. Det låter fruktansvärt klyschigt, men det känns som jag växer och lär mig saker om mig själv och personer i min omgivning hela tiden.

Hoppas så på ett bra 2014. Tror på idén om att man bestämmer själv om det ska bli bra eller inte, och hur man ser på saker och ting.  
2014 kommer bli bra.

1 kommentar: