söndag 4 augusti 2013

fjärde augusti


Mat som intogs av mig och mina medresenärer i Frankrike.

Känns som om det blir mycket tjat om det baugette-ätande, konstälskande landet men det är därifrån de flesta av mina bilder kommer. Det blir inte direkt mycket fotograferande bland stekoset på sommarland. Jag har hamnat i ett inspirationskoma just nu, men det gör inte så mycket.

Den här bloggen är mest för mig själv, för att jag ska ha ett ställe att visa bilder och tömma hjärnan på. Det här med internet är spännande egentligen. Jag skriver här och bloggar för att kunna uttrycka mig, vara kreativ och få vädra åsikter/tankar då och då, och fastän det jag publicerar blir kvar för evigt i cyberrymden är det lite skönt. Jag vet att en del tycker det är urlöjligt med bloggar och att vissa skrattat högt åt vad jag skrivit någon gång, men på något konstigt vänster känns det inte som om jag blir dömd här. Det är fel förstås, det klart ni som klickar in här dömer mig, men jag gillar att blogga, svamla på och skriva av mig. Och om du nu skrattat högt och suckat åt hur löjlig jag är, ja då kanske du inte behöver läsa mer av mig, det är ju faktiskt frivilligt (och det är himla bra).

1 kommentar:

  1. SV. åh tack såå jätte mycket! galet fina, underbaraste bröllopet jag någonsin vart på och förmodligen kommer vara på ;)

    SvaraRadera